Home / archiefcentraal / het is toch gelukt de bruggen zijn open

het is toch gelukt de bruggen zijn open

Het is gelukt: De zoveel besproken Enk- en Daggertsbrug over het Overijssels Kanaal in Raalte zijn open. Niet in de zin van hoe een brug doorgaans open is, want dat is er niet meer bij voor die twee bruggen, maar in de zin van dat je er weer over kunt met de fiets of als voetganger.

Kort na tien uur konden donderdagochtend de eerste fietsers naar de overkant. Voor de voorgeschiedenis van de twee Raalter bruggen verwijzen we gemakshalve naar het dossier dat aan dit bericht is geknoopt.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.