Home / archiefcentraal / heino maakt zich op voor pompdagen 2008

heino maakt zich op voor pompdagen 2008

De inwoners van Heino lijken klaar voor weer een nieuwe editie van de Heinose Pompdagen. Diverse straten zijn inmiddels al versierd en ook de nodige feesttenten staan klaar. Overigens is het deze week gewoon mogelijk om met de welbekende oranje munten te betalen.

Vorig jaar ontstond tijdens de laatste dagen van het dorpsfeest het misverstand dat de oranje munten in 2008 zouden worden vervangen door andere munten. Niets is minder waar. De gezamenlijke horeca heeft geen enkele intentie om te kiezen voor een andere munt. Wel is de prijs naar boven geschroefd. Voor een oranje munt moet dit jaar 1,80 euro worden betaald. De oranje munten zijn geldig in de Hof van Rakhorst en bij alle horecagelegenheden in het centrum van Heino.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.