groot onderhoud zwembaden de scheg

De zwembaden van De Scheg in Deventer gaan een tijdje dicht. Woensdag 20 augustus wordt er begonnen met groot onderhoud van het instructiebad. Het recreatiebad, het Turtle-Island en het wedstrijdbad sluiten op maandag 25 augustus voor een aantal dagen. Per 1 september zijn alle zwembaden van De Scheg weer normaal geopend en gaat het winterprogramma van start.

In het recreatiebad en wedstrijdbad wordt de verlichting onder water vervangen door energiezuinige kleuren LED-verlichting. De brandluiken in de koepel van het recreatiebad, de tegelvloer van het instructiebad en het speelzand van het peuterspetterbad Turtle-Island worden tevens vernieuwd. Onderhoud aan de technische installaties en de grote schoonmaak van de baden staan ook op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.