Home / archiefcentraal / groot onderhoud zwembaden de scheg

groot onderhoud zwembaden de scheg

De zwembaden van De Scheg in Deventer gaan een tijdje dicht. Woensdag 20 augustus wordt er begonnen met groot onderhoud van het instructiebad. Het recreatiebad, het Turtle-Island en het wedstrijdbad sluiten op maandag 25 augustus voor een aantal dagen. Per 1 september zijn alle zwembaden van De Scheg weer normaal geopend en gaat het winterprogramma van start.

In het recreatiebad en wedstrijdbad wordt de verlichting onder water vervangen door energiezuinige kleuren LED-verlichting. De brandluiken in de koepel van het recreatiebad, de tegelvloer van het instructiebad en het speelzand van het peuterspetterbad Turtle-Island worden tevens vernieuwd. Onderhoud aan de technische installaties en de grote schoonmaak van de baden staan ook op het programma.

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.