groeten vanaf camping de krieghuusbelten

Met ‘Halloaaa vakantiegangers en Salland Centraal-lezers’ doet het Njoy-recreatieteam voor de laatste keer deze zomer de groeten vanaf Camping Krieghuusbelten. Het was aftellen geblazen deze week. De zomervakantie komt tot zijn eind en afgelopen weekend stroomde de camping massaal leeg.

“Bij de activiteiten was dat dan ook goed te merken”, merkte Jeroen van Njoy. “We knutselen met zo’n twintig kinderen waar het in de topweken toch zo’n honderd meer waren. Maar goed, hadden we eindelijk een goed pedagogisch klimaat.”

“De afgelopen week was het dus de week van de kleinere activiteiten. Spelen zoals flessenvoetbal, blind volleybal en spelenkermissen namen de overhand. Maar toch hebben we het lef nog genomen om toch een show op te zetten in deze rustige week. Ondanks de minimale bezetting op het park wist het recreatieteam met veel promotie over de camping een ware gezellige en sfeervolle weddendat-show neer te zetten. Campinggasten konden een prestatie neerzetten door bijvoorbeeld iemand uit te dagen, of een talent te laten zien.”

“Wanneer de prestatie niet behaald werd, zoals van te voren afgesproken, moest er een tegenprestatie bedacht worden. Campinggasten belandden als tegenprestatie in het zwembad en ook de presentator ging de mist in en haalde in het zwembad een nat pak. De avond ging voorbij en de volgende dag was het de laatste recreatiedag.”

“De laatste dag was vooral de vraag ‘wat ga jij nu eigenlijk doen?’ erg populair. Want ja, wat doet een recreatiewerker nou als er geen recreatieprogramma meer is. De stagiaires waren al wat eerder vertrokken voor vakantie, voor ze weer naar school moeten. Anne is alweer druk met het organiseren van de introductie voor de eerstejaars studenten van haar opleiding, Rick is op zoek naar een vaste baan in ‘het outdoor recreatiegebeuren’ en Jeroen heeft zijn eerste vergadering alweer achter de rug en staat vanaf maandag weer voor de klas.”

“Dit was het dan, een zomer vol leuke momenten, zware momenten, huilende kindermomenten, vooral ook lachende kindermomenten, gestreste ondernemermomenten, uit eten momenten, enthousiaste campinggasten momenten en tja…nog veel meer. Nu is het echt over en lekker naar huis toe gaan. Ook wel weer lekker, hoor ik hier van de meesten. En als ze dan vragen hoe het was, verwijs ik ze wel naar Salland Centraal.”

Was getekend, Jeroen Bonhof namens Njoy.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.