graffitispuiter never goes away

In mei riep de politie getuigen op die graffitispuiters aan het werk hadden gezien tussen het centrum van Raalte en Raalte Noord. Nooit meer iets van teruggehoord. Maar de strijd tussen politie en graffitispuiters sluimert verder. Schoonmaken en bekladden volgen elkaar op. Dit weekend waren de spuiters weer aan zet.

Exit never goes away, de spuiters gaan altijd door dus. Tenzij ze betrapt worden natuurlijk. Weet jij meer en wil je die kennis wel delen? Ben dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Een mail sturen naar Salland Centraal mag ook. Want we zijn eigenlijk wel nieuwsgierig naar de daders. We beloven geheimhouding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.