Home / archiefcentraal / gezelligheid troef bij stoppelhaene toernooi

gezelligheid troef bij stoppelhaene toernooi

Op het tennispark van de Raalter Tennis Vereniging (RTV) aan de Ceintuurbaan is dinsdag volop getennist. Traditiegetrouw werd er op de dag voorafgaand aan het Sallandse oogstfeest weer het Stöppelhaene-toernooi voor 50-plussers gehouden.

Een kleine veertig enthousiaste RTV-tennisleden streden om de felbegeerde titels: ‘Stöppelhaene-tennis-koningin RTV 2008’ én ‘Stöppelhaene-tennis-adjudant RTV 2008’. Voorzitter Ton ter Braack kroonde Annet van Raalten tot koningin en Wim Linthorst kreeg de titel adjudant. Maar zoals altijd stond (naast de leuke wedstrijden) vooral de gezelligheid hoog in het vaandel. Volgens de organisatie was het al met al een zeer geslaagd toernooi en bovenal een plezierige voorbereiding op de komende dagen.

Lees ook

Vijf ‘betaalbare’ huurwoningen erbij in Noorder Koeslag

RAALTE – In opdracht van SallandWonen bouwt bouwbedrijf Roosdom Tijhuis vijf betaalbare huurwoningen voor één- …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.