geslaagd jeugdkamp van rood wit 75

Het is weliswaar alweer een week geleden, maar toch kregen wij nog een fraaie foto en een bericht over het jeugdkamp van volleybalvereniging Rood-Wit ’75 uit Wijhe. Een kamp dat op vrijdag 15 augustus van start ging bij de sporthal in Wijhe met 44 kinderen en acht man begeleiding.

Van de kinderen werd meteen veel verwacht, want zij moesten vanaf de sporthal per fiets naar kampeerboerderij ‘De Berghoeve’ in Epe. En gek genoeg zaten zij daarna nog boordevol energie. Het kamp verliep verder – net als voorgaande jaren – op rolletjes. Met name het dagje naar forellenkwekerij ’t Smallert was een succes. Lyda Hollak, één van de leidinggevenden, beschrijft het kamp als ‘zeer goed verlopen’. Lyda: “Ik kijk zeer tevreden terug op het kamp. Ik heb na afloop alleen maar tevreden ouders en kinderen gezien en daar doen we het voor.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.