Home / archiefcentraal / gemeente raalte zwaait michel tielbeke uit

gemeente raalte zwaait michel tielbeke uit

Wethouder Yayeri Blijdenstein heeft dinsdagavond Michel Tielbeke alvast veel succes gewenst tijdens de Paralympische Spelen in Beijing. Zij zwaaide namens de gemeente Michel uit tijdens een surpriseparty, die zijn ouders samen met zijn clubtrainster Wendy Scholten in het geheim voor hem organiseerden. “Het is een geweldige prestatie dat Michel zich heeft geplaatst voor de Paralympics. Gelet op zijn erelijst ook dik verdiend”, aldus een trotse wethouder Blijdenstein.

Aanstaande vrijdag vertrekt Michel naar Zuid-Korea voor een trainingskamp. Zaterdag 30 augustus zal hij zijn intrek nemen in het Paralympisch dorp in Beijing. Michel Tielbeke is de enige topsporter uit Raalte die meedoet in Beijing. Tijdens de Paralympische Spelen doet hij mee aan vier zwemdisciplines. Hij start op zondag 7 september met de 100 meter vlinderslag. Vrijdag 12 september zwemt hij de 200 meter wisselslag en zaterdag 13 september volgt de 100 meter schoolslag. Zijn laatste afstand is op maandag 15 september, dit is de 50 meter vrije slag.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.