geer en goor weer over de vloer in luttenberg

Een blik werpen op… In de supermarkt van Coop Tingen in Luttenberg krijgt die uitdrukking een heel andere dimensie als Gerard Joling en Gordon er over de vloer komen. Ze smijten een blik soep door de winkel als ze aan het spiegelen zijn. En een optreden van De Stroatkjals? Is dat niet stiekem een besloten bijeenkomst van de plaatselijke COC?

Jolink en Gordon over de vloer is al een paar jaar geleden opgenomen én uitgezonden. Maar zondag 10 augustus is de herhaling. Om 22.35 uur op RTL5. Nog wel even dit: Als het duo ‘s ochtends opstaat in het progamma, is voor hen de dag eigenlijk al lang begonnen. Want naar verluid hebben ze destijds lekker in een hotel op de Holterberg geslapen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.