Home / archiefcentraal / fotodag van beaphar levert 27 modellen op

fotodag van beaphar levert 27 modellen op

De speciale fotodag van Beaphar heeft geresulteerd in maar liefst 27 nieuwe modellen die het bedrijf kan gebruiken op nieuwe verpakkingen. Op zaterdag 16 augustus kwamen er 25 honden en twee katten met hun baasjes mee naar de tuin van Beaphar aan de Drostenkamp om op de gevoelige plaat vastgelegd te worden.

De huisdieren hadden daar een topdag, want natuurlijk werden zij tussen de fotosessies door goed in de watten gelegd. En de tuin aan de Drostenkamp bood ruimte genoeg om te spelen. Daar is binnenkort misschien wel geen tijd meer voor, want dan zijn de huisdieren beroemd en krijgen ze vast andere verplichtingen.

De foto’s, die op het moment nog in ontwikkeling zijn, worden door het Raalter bedrijf gebruikt op nieuwe productverpakkingen die wereldwijd in de schappen liggen. Voor de betreffende honden en katten is het dan gedaan met de rust.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.