feestweek lemelerveld uit de startblokken

Meer dan 1.100 bezoekers hebben zaterdag genoten van de Lemelerveldse Avond, die traditiegetrouw als opening geldt voor de feestweek. Het programma was een schot in de roos met ‘Lemelerveld on stage’ en een optreden van Clearwater.

In Lemelerveld on stage verrasten lokale artiesten het publiek via tien acts. En de slagwerkgroep van muziekvereniging Polyhymnia openden en sloten de show met een klinkende trommelende act als pitcrew van twee raceauto’s. Ester, Alinda, Lotte en Manon van dezelfde muziekvereniging speelden verdienstelijk vierstemming op trompet.

Streetdance, steps, hip-hop en country line dance werd energiek uitgevoerd door 7LD, Power Ladies, B-Different, dansgroep 11-13 jaar VZOD en de North Hill Country Dancers Ankum. Aan kleding en presentatie werd daarbij veel aandacht geschonken. Anouk Sibelt imponeerde met zang van onder andere Ilse de Lange. Alex Grotenhuis entertainde de tent met twee eigen liedjes als een hart onder de riem voor het boerenleven.

Na een korte pauze kon DJ Marcel Reimink de band Clearwater aankondigen. Deze band vermaakte het publiek van jong tot oud met heerlijke muziek uit de jaren ’70 van Creedence Clearwater Revival. Tijdens de Lemelerveldse Avond is voldoende inspiratie opgedaan om op maandag en dinsdag de dahlia’s te gaan plukken, pellen, lijmen en plakken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.