fansite van maaike jansen zoekt 500e lid

De fansite van Maaike Jansen heeft op dit moment al een flink aantal leden, maar het kan de drie initiatiefneemsters niet hard genoeg gaan. Tamara, Natascha en Denise – drie supporters van de popstar vanaf het eerste uur – willen graag het vijfhonderdste lid verwelkomen. Die leden worden geteld via een speciale hyve, die ook door de drie jonge meiden wordt beheerd. Die hyve telt op het moment al 410 geregistreerde leden.

De fansite heeft dus nog negentig leden nodig om de mijlpaal van vijfhonderd leden te behalen. Dat moet geen probleem zijn toch? Gezien het aantal ‘vriendjes’ dat de Raaltese Maaike Jansen al op haar persoonlijke hyve-pagina heeft: 76.825. Daar moeten toch nog wel negentig zieltjes te winnen zijn? “Misschien ben jij het zelf wel”, zegt Natascha ons per mail. “Wordt jij het vijfhonderdste lid van onze fansite, dan krijg je iets leuks thuisgestuurd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.