Home / archiefcentraal / eerste tenniskamp trr ramele succesvol

eerste tenniskamp trr ramele succesvol

Bij tennisvereniging TRR Ramele in Raalte hebben ze dit jaar de zomervakantie zo lang mogelijk door laten gaan. De basisschool was al weer een week aan de gang. De middelbare scholen stonden op het punt te starten. En toen was daar (afgelopen weekend) toch nog even het tenniskamp.

Het was het eerste tenniskamp dat de vereniging ooit hield. Er deden 29 jeugdleden aan mee, ‘een fantastisch aantal’, aldus de organiserende jeugdcommissie. En het werd een succes dankzij de helpende handen van ouders, echtgenoten en faciliterende bedrijven. Er werd niet alleen getennist. Er was ook een quiz over de geschiedenis en de spelregels van tennis. Er was een barbecue. De onvermijdelijke spokentocht. En natuurlijk – dat hoort bij een kamp – was het hoogtepunt de nacht: Het gezamenlijke (niet-)slapen op luchtbedden. Al met al voor herhaling vatbaar.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.