echte oude ambachten op daggie old heino

Gaat het regenen of blijft het toch droog? Die vraag stond zaterdag centraal tijdens de voorlaatste dag van de Heinose Pompdagen 2008. Maar gelukkig voor de organisatie en al die vrijwilligers bleef het grotendeels droog. En dat was dan ook te merken aan het grote aantal dagjeskijkers.

Grote trekpleister was natuurlijk het traditionele Daggie Old Heino. Met dit jaar opmerkelijk veel ‘echte’ oude ambachten. Voorgaande jaren stond er hier en daar nog weleens een commercieel kraampje tussen, maar die kraampjes waren dit keer bijna niet te vinden. Kortom: Heino beleefde een zeer geslaagde editie van het Daggie Old Heino. En hetzelfde valt tevens te zeggen over de Sallandse Talentenjacht, want die viel enorm in de smaak. Willie Oosterhuis en Theo Tap (Ronald Nijboer) maakten er een heus spektakel van.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.