drukte op open dag summercamp heino

Circa vijfhonderd belangstellenden hebben woensdagmiddag een bezoek gebracht aan het Summercamp Heino. Het park liet belangstellenden een kijkje nemen voor én achter de schermen.

Maar liefst negen rondleiders waren de hele middag continu in de weer om de honderden belangstellenden rond te leiden over het Summercampterrein. De rondleiding voerde langs onder andere de sporthal, de bioscoop, de befaamde nautische Scheepsbar en het zwembad met beweegbaar dak.

Bezoekers konden zich met bussen van en naar het park laten vervoeren, en ook van die voorziening werd enthousiast gebruik gemaakt. Veel bezoekers kwamen uit de omgeving van Heino, maar er waren ook diverse oud-medewerkers die een kijkje kwamen nemen op hun vroegere werkplek. Veelgehoorde reacties waren; ‘Nooit gedacht dat hier zoveel faciliteiten waren’ en ‘Er is hier de laatste tijd veel veranderd’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.