dorpsplein heeten weer bijna verhard

De dorpskern van Heeten kan al weer een tijdje worden doorkruist. Nog heel even en het Dorpsplein zelf ligt er ook weer spik en span bij. Deze week is begonnen met de aanleg van de verharding. Voor de Ponyweek Heeten moet de grote renovatie van de dorpskern klaar zijn. Dat lijkt met twee vingers in de neus te worden gehaald.

Heeten heeft dan in een paar jaar een wel heel grote metamorfose ondergaan. Eerst de rondweg. Daarna het kruispunt in hartje dorp en de uitvalswegen naar Holten, Deventer en Raalte. Het dorpscentrum is bijna af. En dan komt er meteen ook nieuwe woningbouw met uitzicht over dat alles. Tegenover Bosgoed staat het reclamebord al achter het hek om een braak liggend stuk grond: Wonen op de mooiste plek van Heeten.

Voor zover we horen is iedereen doorsnee gelukkig met hoe het er allemaal uit ziet. Je kunt de dorpskern wel heel moeilijk doorkruisen, is de grootste klacht. Maar ja, dat was ook juist de bedoeling. Wie niets in Heeten te zoeken heeft, moet er ook niet komen. Het is straks aan Heeten zelf van de dorpskern een kern te maken waar je voor de lol naar toe gaat. Met het terras van Bosgoed en als knoop van fiets- en motortourroutes gaat dat vast lukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.