deventer zwem4daagse toe aan 39ste editie

In het Borgelerbad wordt van maandag 25 tot en met vrijdag 29 augustus de 39ste Deventer Zwem4daagse gehouden. Het programma van de Zwem4daagse staat in het teken van de Olympische Spelen. Het Borgelerbad schenkt per deelnemer 1 euro aan Stichting CliniClowns Nederland. De 39ste editie wordt maandag 25 augustus om 7.00 uur spectaculair geopend!

Dagelijks is het mogelijk om van 7.00 tot 9.00 uur, tegen betaling, gebruik te maken van een ontbijtbuffet. Iedere middag is er een speciaal programma voor kinderen. Op maandag, dinsdag en donderdag worden er diverse activiteiten georganiseerd in het teken van de Olympische Spelen.

Aan het programma op woensdag- en vrijdagmiddag verlenen onder andere dansschool Benno Zanting, de reddingsbrigade, McDonald’s en zwem- en poloclub ‘de IJsel’ hun medewerking. Tommie de Turtle, een suikerspinkraam en diverse luchtkussens zijn ook op deze middag aanwezig. Op vrijdag kunnen tussen 17.00 en 19.00 uur de medailles worden opgehaald.

Zowel het binnenbad als de buitenbaden zijn geopend tijdens de Zwem4daagse. Het binnenbad is open van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 9.00 uur en van 12.00 tot 13.00 uur. De buitenbaden zijn open van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 9.00 uur en van 12.00 tot 19.00 uur. Op vrijdag kan er in de buitenbaden tot 17.30 uur worden gezwommen.

Deelnemerskaarten voor de Zwem4daagse zijn verkrijgbaar bij de receptie van De Scheg en het Borgelerbad. Deelnamekosten zijn in de voorverkoop tot en met 20 augustus 6 euro per persoon. Vanaf 21 augustus zijn de kosten 7 euro per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.