deventer boekenmarkt was nog nooit zo druk

De jubileumeditie van de Deventer Boekenmarkt is de drukst bezochte editie in twintig jaar. Ruim 130.000 mensen struinden zondag langs de talloze boekenkramen langs de IJssel en in de binnenstad, dat zijn 10.000 bezoekers meer dan vorig jaar. Benne Solinger was één van de liefhebbers die de regen trotseerde en maakte onderstaande fotoreportage.

Ondanks de slechte weersvoorspelling durfden toch veel mensen het aan om de grootste boekenmarkt van Europa afgelopen weekeinde te bezoeken. Speciaal omdat het de twintigste editie van de boekenmarkt was, werden er vele Middeleeuwse boeken tentoongesteld. Ook was er extra aandacht voor het oudste in Nederland gedrukte boek, de Delftse bijbel uit 1477.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.