de straat versieren met zn allen is gezellig

Geen tijd. Dat is misschien wel het meest gebruikte argument om ergens onderuit te komen en niet aan deel te nemen. Maar de commissie van Stöppelhaene die zich bezighoudt met straat- en gevelversiering legt dat argument anders uit. “Wellicht is dat een andere manier om te zeggen: Ik weet niet hoe het moet.”

Voor dat laatste argument heeft de commissie wel een oplossing. “Wij kunnen de mensen een heel eind op weg helpen”, zegt Dinie Overmars. “Je moet het gewoonweg niet te moeilijk maken, want het kan namelijk heel eenvoudig. En zeg nu zelf, wat is er leuker en gezelliger dan samen met de buren de straat waarin je woont een feestelijk en verlicht aanzien te geven tijdens Stöppelhaene?”

Vorig jaar waren er in totaal zeventien straten versierd, waaronder een aantal nieuwe straten zoals de Wechelerweg en de Ekster. Een mooi aantal vindt de organisatie van de Stöppelhaene, maar voor verbetering vatbaar. En dus blijft men op zoek naar nieuwe enthousiaste deelnemers. Doe jij dit jaar ook mee?

Neem voor opgave contact op met Cees Bouman: 06-51413926. Of meld je rechtstreeks aan op staging2.stoppelhaene.nl. Hierop staan ook diverse foto’s van versieringen van vorig jaar, evenals een wedstrijdformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.