de korenbloem opent schooljaar olympisch

Na zes weken luieren zit de vakantie voor de basisschooljeugd in Salland er weer op. Dus gingen de kinderen maandagochtend allemaal weer op zoek naar hun eigen school en klasgenootjes. Zo ook de leerlingen van De Korenbloem in Raalte, waar het schooljaar traditiegetrouw op een speciale manier werd geopend.

Aangezien de Olympische Spelen aan de gang zijn, werd het schooljaar bij De Korenbloem dit keer op Olympische wijze geopend. Allereerst werd de vlag met de vijf ringen opgehangen. En daarnaast ontbrak natuurlijk het Olympische vuur niet. Een groepje leerlingen van de school kreeg de eer om met het vuur het schoolplein op te komen. Uiteraard onder groot applaus van alle andere kinderen en van de aanwezige ouders.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.