de haenehof trots op hofdame willemijn

In een bomvolle Sallandse Herberg zijn woensdagavond – zoals bekend – de Oogstkoningin en haar Hofdames gepresenteerd. Kort na die bekendmaking ontvingen wij van Rene Hegeman, eigenaar van Brasserie de Haenehof in Raalte, een spontaan mailtje.

“Kukeleku wat nu? Wat zijn de haenen en hennen supertrots op Hofdame Willemijn, die dit jaar één van de Stöppeldames van de Stöppelhaene is. Onze superhen, of ook wel powergirl genoemd, verwent – de rest van het jaar – in de weekenden bij Brasserie de Haenehof vele gasten met hapjes, drankjes en gezelligheid. Maar nu dus even niet… Uiteraard wensen wij de Oogstkoningin en de Hofdames de komende dagen veel Stöppelplezier.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.