de haar versiert iets beter dan schoolstraat

Wie een mooi versierde straat wil zien, moet dit weekend naar De Haar in Raalte gaan. Bewoners van deze straat hebben de eerste prijs voor straat versieren gewonnen. De Schoolstraat is tweede geworden. Maar die hebben er even goed een groot feest om gevierd. De Göbelstraat werd verdienstelijk derde. De mooiste gevels vind je aan de Verheydenstraat 6, de Wolthaarsdijk WZ 9 en De Spinde 36.

Vorig jaar kregen we van de versierde straten en gevels, evenals van de kerken, vanzelf foto’s toegestuurd van enthousiaste bezoekers. Laten we dat dit jaar maar weer zo regelen. Wie mooie foto’s heeft, stuur ze op. Wel een beetje groot formaat, want we willen graag dat ze ook nog mooi zijn als je ze schermbreed oproept. Veel meer uitslagen vind je op de Stöppelhaenesite. En was er ook niet een fietsroute langs de versierde straten? Juist, die route is te vinden bij het secretariaat van Stöppelhaene voor de Stöppelkaterstent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.