connexxion verandert dienstregeling salland

De dienstregeling van busmaatschappij Connexxion verandert vanaf zondag 17 augustus in de regio Zwolle, waaronder de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst en Zwolle vallen.

De regeling verandert omdat er veel wijzigingen zijn in de Zwolse infrastructuur, zoals de verhuizing van het Deltion College en de reconstructie van de Ceintuurbaan. Normaal gesproken wijzigt de dienstregeling tegelijk met de dienstregeling van de NS, die veranderd echter pas per 14 december. Kijk voor een geheel overzicht van de wijzigingen op de site van Connexxion.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.