carinova houdt cursus stoppen met roken

Carinova start op dinsdag 30 september in Raalte met de cursus ‘Stoppen met roken’. De cursus is bedoeld voor iedereen die wil stoppen met roken en het plezierig vindt hierbij ondersteund te worden. De cursus bestaat uit negen bijeenkomsten van 20.00 tot 22.00 uur en heeft plaats in het Carinova-gebouw aan de Blekstraat 34 in Raalte.

Een beter voornemen kun je als roker zo na de vakantie niet hebben. De nadelen van roken zijn immers bij de meeste mensen bekend. Er zijn daarom ook veel rokers die hier liever mee zouden willen stoppen. Dat kan nu met deze cursus. Het hoeft dus niet meer bij een voornemen te blijven.

Je kunt het nu eens op een andere manier proberen. Want, de cursus ‘Stoppen met roken’ kan heel stimulerend werken om samen met anderen van het roken af te komen. De cursus geeft je een duwtje in de rug, om de stap te nemen en steunt je om het stoppen vol te houden. Het blijkt dat maar liefst 70 tot 80 procent van de deelnemers op deze manier van het roken afkomt! Toch de moeite van het proberen waard?

Opgave is noodzakelijk en het liefst voor 29 augustus. Dit kan telefonisch via 0900-8662 (lokaal tarief) of via staging2.carinova.nl. Kosten: 40 eur (leden Carinova Servicepakket 25 euro).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.