cafe laurels dicht vanwege verbouwing

Vanwege een interne verbouwing is café Laurel’s van 1 tot en met 12 september gesloten. Het interieur krijgt een strakkere en stoerdere look, maar door het gebruik van veel hout en warme kleuren blijft de uitstraling wel gezellig.

Op zaterdag 13 september gaan de deuren weer open. Er wordt die avond meteen gestart met het eerste Classics Café (met DJ Carlo) van het nieuwe seizoen. Naast het café krijgt ook het restaurant eind oktober een complete metamorfose. Het restaurant blijft gedurende de verbouwing van het café gewoon geopend. Meer nieuws over de verbouwing en over andere activiteiten zijn te vinden op staging2.laurels.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.