burgemeester zoon in raalte deze week

Burgemeester Piet Zoon is zaterdagochtend te gast in het tweede uur (10.00-11.00 uur) van het radioprogramma ‘Raalte deze week’. De presentatoren Geert Hannink, Benne Solinger en Guus van Riel praten met Zoon over zijn eerste maanden in Raalte en de toekomstplannen.

In het eerste uur (9.00-10.00 uur) is Bob Nellensteijn, tandarts in Heino, in de studio. Nellensteijn is nauw betrokken bij het tandartsenproject ‘Ngwenya’ in Aftrika. Ngwenya betekent krokodil in het Zulu en is het symbool voor een preventief tandheelkundig project in de omgeving van township Elandsdoorn, Zuid-Afrika.

Van enige structurele tandheelkundige zorg in dat gebied is geen sprake. Daarom is de stichting Ngwenya opgericht door een gezamenlijk initiatief van tandarts Bob Nellensteijn (woonachtig in Schoonheten) en Hugo Tempelman van het Ndlovu Medical Centre.

Bob neemt Afrikaanse muziek mee en verder spreken de presentatoren met hem verder over de plannen om te komen tot een nieuwe praktijk waar implantaten tot een betere maatschappelijke participatie moeten gaan leiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.