Home / archiefcentraal / brief naar bezwaarmakers muziekkoepel

brief naar bezwaarmakers muziekkoepel

In de brief legt het college nogmaals uit dat het nooit de bedoeling is geweest om de Hof van Rakhorst aan te pakken en schrijft verder: “Het verzoek voor een bouwvergunning is inmiddels voorzien van een nieuwe situatietekening en suggereert daarmee niet langer dat er sprake is van een herinrichting van de gemeentetuin.” Daarmee is naar de mening van het college in voldoende mate de reden voor de bezwaren weggenomen. Aangezien de bezwaren in hoofdzaak betrekking hadden op de gemeentetuin en niet op de muziekkoepel.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.