bouwvakkers in spe leven zich helemaal uit

In Olst en op drie locaties in Raalte is men dinsdagochtend volop aan het timmeren geslagen.

Onze Man nam een kijkje op Park de Olsterhof in Olst en bij de Pauluskerk in Raalte, waar hij vooral drukke en enthousiaste kinderen tegenkwam. Want iedereen wil natuurlijk het grootste, hoogste en vooral mooiste bouwwerk in elkaar timmeren. Het thema in Olst is dit jaar: Olympische Spelen. Hoe kan het ook anders, met nog slechts een paar dagen voor de opening van het grootste sportevenement ter wereld. Gelukkig was de bewaking voor Onze Man in Olst in ieder geval minder streng dan in Peking. Hij kon dan ook op zijn gemak wat foto’s maken.

Datzelfde deed hij in Raalte op het terrein naast de Pauluskerk. Het thema daar dit jaar is ridders en jonkvrouwen. Maar dat werd hem al snel duidelijk, want de meeste kastelen werden al nagenoeg opgeleverd. Nee, dat nog niet… Maar snel gaat het zeker, want met hulp van vele vrijwilligers wordt er hard gewerkt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.