bouwcontract voor nieuw zwols ziekenhuis

Het nieuwe ziekenhuis van de Isala Klinieken in Zwolle wordt gebouwd door een consortium met onder meer bouwondernemer BAM en Unica Installatietechniek.

De Raad van Bestuur Isala Klinieken heeft donderdag met de bouwers een bouwpartnerovereenkomst gesloten. Doel van deze overeenkomst is om de inmiddels ontwikkelde bouwplannen verder te optimaliseren en binnen het bouwbudget te brengen. Dit traject duurt ruim een half jaar en zal vervolgens uitmonden in een realisatieovereenkomst.

Het nieuwe ziekenhuis moet de huidige locaties van de Isala Klinieken, Sophia en Weezenlanden, vervangen. De nieuwbouw komt op de plek van het huidige Sophia-ziekenhuis en mag maximaal 225 miljoen euro kosten. De bouw begint na de zomer van 2009. In 2013 moet het nieuwe ziekenhuis klaar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.