boerhof projecten wint roja handel

Boerhof Projectinrichting is Raalter Ondernemer van het Jaar (ROJA) geworden in de categorie ‘Handel, Industrie en Dienstverlening’. We volstaan hieronder met het juryrapport.

Boerhof Projectinrichting komt voort uit Boerhof Wooninrichting, een echt familiebedrijf. Boerhof is opgericht in 1974. Sinds 1997 is er de afdeling projectinrichting dat wordt geleid door Kristel Boerhof. Boerhof Projectinrichting maakt indruk door de goede binding met het personeel, maar ook door de indrukwekkende orderportefeuille.

Boerhof is een bedrijf dat is uitgegroeid tot een bekende naam in de wereld van de projectinrichting en kan zich scharen bij de tien grootste van Nederland. Boerhof hecht aan een goede relatie met de klant, waardoor sommige klanten al jaren zaken met ze doen. De orderportefeuille laat grote namen zien zoals het ministerie van Defensie, de belastingdienst, Urenco en de BelCompany.

Boerhof heeft recentelijk een visie ontwikkeld op maatschappelijk verantwoord ondernemen hetgeen door Boerhof gedefinieerd wordt als streven naar een goede balans tussen de drie p’s, te weten People, Planet en Profit. Er is weinig verloop van personeel en bij de projectinrichting werken ongeveer veertig personen. Boerhof is op vele verschillende manieren geïntegreerd in de samenleving in Heeten en Raalte door het ondersteunen van vele projecten.

Boerhof geeft aan elk personeelslid een budget van 100 euro om als sponsoring aan een doel naar keuze weg te geven. Ook wil het bedrijf personeel de mogelijkheid geven om vrijwilligerswerk te doen. Boerhof Projectinrichting is een solide bedrijf dat investeert in werknemers, klanten én in Heeten en Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.