blekkerhoek timmert voor de stichting kika

Net als op verschillende andere locaties in Salland, is de jeugd van de Raalter wijk Blekkerhoek dinsdag ook weer aan het timmeren geslagen. En dat doen de kinderen bij Houtdorp Langs de Lijn (achter de Rohdahal) nooit doelloos. Elk jaar wordt er getimmerd voor een goed doel en dat is dit keer Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

In tegenstelling tot bijna alle andere houtdorpen in de regio, duurt het houtdorp van de Blekkerhoek geen drie maar twee dagen. En dus wordt er vandaag alweer afscheid genomen van de fraaie bouwwerken. Voordat het echter zover is, krijgen de 140 kinderen woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur eerst nog de kans om het dorp van hout te showen aan alle belangstellenden. Daarbij voeren de kinderen ook enkele circusacts op, want het thema is immers niet voor niets circus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.