ben jij de ertegenaan kenner van je school

Alle kinderen uit de regio moeten inmiddels alles wel weten over de Raalter speelfilm ‘Ertegenaan!’ van Lars Henning. RTV Raalte heeft de film nu wel zo vaak herhaald dat iedereen de afleveringen moet kunnen dromen. Daarom zendt de omroep de komende twee woensdagen een quiz over de film uit. Thuis of op school kunnen de kinderen dan hun kennis over de film testen en strijden tegen de zes finalisten van de Tellegenschool.

In juni van dit jaar maakten leerlingen van de groepen 4, 5 en 6 van de Tellegenschool in Wijhe de Ertegenaan!-quiz al. Het eerste deel van de speciale quiz wordt woensdag 13 augustus uitgezonden op RTV Raalte. Op woensdag 20 augustus wordt de tweede ronde en finale uitgezonden. Ieder half uur worden de uitzendingen op de Raalter omroep herhaald, dus je hoeft werkelijk geen vraag te missen. Ben jij degene met de meeste kennis over ‘Ertegenaan!’ van jouw school?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.