becks bmw race team geniet in barneveld

Het Becks BMW Race Team uit Wijhe heeft afgelopen weekend volop genoten van een mooi raceweekend in Barneveld, waar jaarlijks een groot classic evenement wordt gehouden. Met meer dan 300 deelnemers waren alle klasses goed gevuld, het weer was super en het publiek stond op sommige plekken wel drie tot vier rijen dik langs de baan.

Het ging allemaal zeer voorspoedig voor het team uit Wijhe, want de motor van Jarno Jonker liep super. Dat zag ook Beck senior. Hij was naar Barneveld gekomen om te kijken naar de verrichtingen van de BMW-coureur en van anderen en genoot daar zichtbaar van. Vooral de zijspanklasse maakte veel indruk op de oude baas. Er kwamen veel herinneringen bij hem boven.

Logisch, want Beck senior sleutelde meer dan tien jaar aan een echte BMW RS van Herman Oosterlo uit Hilversum. Oosterlo werd met die motor drie keer Nederlands kampioen. En geloof het of niet: Herman Oosterlo was ook van de partij in Barneveld. Natuurlijk werden er dus enkele fraaie verhalen uit het verleden opgerakeld.

Uiteindelijk kreeg Jarno Jonker bij de prijsuitreiking nog de derde prijs in de regelmatigheids uitslag, dus voor het Becks BMW Race Team kon het weekend absoluut niet stuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.