bandjes en jamsessie in het amfitheater

The Rolling Stones, Metallica, Red Hot Chili Peppers, Anouk en The Horse Company. Zo maar wat bands die ooit klein begonnen zijn en nu in grote theaterzalen en stadions spelen. Amfitheater Het Lommerrijk wil jonge bandjes uit Luttenberg en omstreken dezelfde kans geven, om zich te presenteren en zo de weg te bewandelen naar de top.

Op zondag 17 augustus (aanvang 14.30 uur) zullen de Luttenbergse band ‘To the Point’ en de band ‘State of Sound’ een optreden verzorgen. Er is nog plek voor een derde band. Speel je in band en heb je belangstelling? Meld je aan via de website staging2.amfitheaterhetlommerrijk.nl

De band To the Point bestaat uit Nikki Groote Schaarsberg, Rosalie Meijer en Thomas van Remmen. Deze band is pas begonnen en vindt het supergaaf om in het amfitheater te spelen. State of Sound bestaat uit de Luttenberger Patrick Bouwmeester, de Raaltenaren Jesse Oosterwechel, Coen Nijland en Alex Bril en de Lemervelder Serge Bosman. De band is veelbelovend en speelt muziek van Anouk en Paramore. De band zal een akoestisch optreden verzorgen.

Het is de bedoeling om de middag af te sluiten met een jamsessie. Ook hiervoor kan men zich aanmelden via de website van het amfitheater, dat natuurlijk op veel publiek rekent. Op maandag 18 augustus beginnen de scholen voor het voortgezet onderwijs weer, dus de optredens zijn een mooie afsluiting van de vakantie. Een kaartje kost slechts 2 euro. Bij slecht weer wordt het optreden verplaatst naar Elckerlyc. Het amfitheater in Luttenberg ligt in het pastoorsbos, achter Maria-Oord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.