Home / archiefcentraal / badmeesters in nieuw groen zwart tenue

badmeesters in nieuw groen zwart tenue

De badmeesters van zwembad Tijenraan in Raalte en het openluchtzwembad De Tippe in Heino en de beheerders van alle sportaccommodaties dragen vanaf vandaag nieuwe kleding, in de kleuren groen en zwart.

Maandag was tevens de aftrap van het nieuwe seizoen. Dit betekent dat alle doelgroepactiviteiten in Tijenraan en bij De Tippe weer van start zijn gegaan. Voor meer informatie over alle activiteiten kun je contact opnemen met Tijenraan: 0572-347950. Je kunt ook kijken op de website van de gemeente Raalte.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.