actieve graffitispuiter never gets fucked

De graffitispuiter die de laatste tijd zeer actief is in Raalte laat niet met zich sollen. Oftewel zoals hij of zij zelf ‘tagt’: Exit never gets fucked. Die tekst is geplaatst op het informatiebord aan de Zwolsestraat ter hoogte van Rohda Raalte.

Vermoedelijk gaat het om dezelfde graffitispuiter, die zich vorige week heeft uitgeleefd op de muur van de C1000 in Raalte Noord. De kleur verf lijkt namelijk exact hetzelfde. Daarnaast komt de tekst sterk overeen. Bij de C1000 stond namelijk ‘Exit never goes away’ op de muur geklad.

Onder het bericht, dat wij naar aanleiding van die ‘tag’ bij de C1000 in Raalte Noord schreven, plaatste ‘Henk’ dinsdag een reactie. “De plattegrond van Raalte aan de Zwolsestraat hebben ze ook beklad. Evenals het tolhuisje iets verderop.” De ‘tag’ op het info-bord hebben we kunnen vinden, maar het monumentale tolhuisje is hoogstwaarschijnlijk alweer schoongepoetst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.