aanrijding met letsel op kaagstraat in raalte

Een klein deel van de Kaagstraat op het industrieterrein in Raalte is maandag tijdelijk in beide richtingen afgesloten geweest als gevolg van een aanrijding tussen een auto en een scooter. Dat gebeurde rond half vijf ter hoogte van Drukkerij Veldhuis op de t-splitsing met de Tjalkstraat. De 24-jarige scooterbestuurder uit Diepenveen raakte daarbij lichtgewond en is met verschillende kneuzingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De personenauto van een 23-jarige inwoner uit Utrecht raakte flink beschadigd aan de voorzijde. Hij raakte de scooterrijder, die linksaf de Kaagstraat in wilde slaan, frontaal. Omdat de scooter achter een vrachtwagen reed, werd deze niet door de automobilist opgemerkt. De Utrechter kon de aanrijding dan ook niet meer voorkomen. De Kaagstraat werd even na vijven weer vrijgegeven voor verkeer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.