zuinig rijden met de caravan niet mogelijk

Veel automobilisten komen in het buitenland in de problemen met hun caravan, meldt De Telegraaf. Dit zou gebeuren omdat ze het nieuwe zuinige rijden proberen toe te passen in de bergen.

Volgens de ochtendkrant proberen de vakantiegangers berg op te rijden in de vijfde versnelling, maar de motor maakt dan te weinig toeren. De ANWB waarschuwt dat het zuinige rijden dat de overheid propageert, niet geschikt is voor auto’s met caravans. “We adviseren om de toeren er goed in te houden. Dat is veiliger en bovendien beter voor de auto’s”, zegt een woordvoerder van de ANWB. Dus, alle Sallanders die nog met de caravan op pad gaan, die weten wat ze moeten…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.