wijhese wint jubileumprijsvraag waterschap

In de categorie fotografie werd haar foto ‘Bij de sluis’ gekozen tot winnende inzending.

De prijs bestaat uit een verzorgde stedentrip (drie dagen) voor twee personen naar een ‘waterstad’. De winnares mag zelf kiezen wat de bestemming wordt. Hierbij heeft ze de keuze uit Boedapest, Kopenhagen, Brugge, Lissabon en Londen. Bij de prijs is tevens een travel-/visitorscard inbegrepen, goed voor gratis openbaar vervoer en korting op diverse musea en bezienswaardigheden.

Om het 700-jarig bestaan extra luister bij te zetten, organiseerde het waterschap een speciale creatieve wedstrijd gericht op het thema ‘water’. Inwoners van het waterschapsgebied waren vrij in materiaalkeuze en soort inzending. Marianne Kolk-Gort zond een foto in, gemaakt bij de sluis in de Soestwetering aan de Hamelweg bij Wijhe. Haar toelichting: “Van bovenaf genomen. Een prachtig contrast tussen de vallende watermassa, de massieve wanden en de schuif, met bovendien verschillende structuren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.