wie wordt de nieuwe sallandse boer

De Roggemaaiersdag van Stöppelhaene staat alweer voor de deur. Zaterdag worden de zakjes waarin je de oogstgave kwijt kunt weer uitgedeeld aan de buurtvoorzitters. Die zorgen er dan weer voor dat de zakjes worden opgehaald en verzameld, de zaterdag voor Stöppelhaene. Maar natuurlijk staat zaterdag ook in het teken van de nieuwe Sallandse Boer, en wordt er afscheid genomen van Henk de Weerd, de ‘oude’ Sallandse Boer.

Komende zaterdag (19 juli) kunnen de kinderen ook weer een haantje plakken en zal de commissie ‘Verlichting en versiering’ aanwezig zijn om adviezen te geven en je te helpen met het versieren van je tuin of woning. De plaats waar dit allemaal plaatsvindt is net als voorgaande jaren aan de Knapenveldseweg 29 in Raalte, vlakbij zuivelboerderij de Knapenvelder. Van 09.30 tot 12.00 uur kun je dan weer ervaren ‘hoe het vroeger was’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.