Home / archiefcentraal / veilig gasluchtje rond canadastraat heino

veilig gasluchtje rond canadastraat heino

Was dat even schrikken toen Onze Man woensdagmiddag door Heino fietste en daar plotseling een waarschuwingsbord ‘Let op, gas!’ tegenkwam. Even ruiken dus… En inderdaad, wel een klein beetje een gaslucht. Erg? Nee, niet zo! Het was dan ook een drukte van jewelste rond de wegwerkzaamheden aan de Paalweg en Canadastraat, waar mannetjes van Essent vandaag toevallig bezig waren om een gasleiding te verleggen.

Dat is overigens best wel een mooi tafereel. Nietsvermoedende dagtoeristen die in Heino genieten van het mooie weer. Maar stiekem ook wel een beetje genieten hoe iemand anders druk aan het werk is. Want er wordt wel doorgewerkt, aangezien de werkzaamheden op 10 juli al weer klaar moeten zijn. Als het goed is ligt de riolering er in Heino dan weer wat beter in en dat zorgt in de toekomst voor minder wateroverlast.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.