veilig gasluchtje rond canadastraat heino

Was dat even schrikken toen Onze Man woensdagmiddag door Heino fietste en daar plotseling een waarschuwingsbord ‘Let op, gas!’ tegenkwam. Even ruiken dus… En inderdaad, wel een klein beetje een gaslucht. Erg? Nee, niet zo! Het was dan ook een drukte van jewelste rond de wegwerkzaamheden aan de Paalweg en Canadastraat, waar mannetjes van Essent vandaag toevallig bezig waren om een gasleiding te verleggen.

Dat is overigens best wel een mooi tafereel. Nietsvermoedende dagtoeristen die in Heino genieten van het mooie weer. Maar stiekem ook wel een beetje genieten hoe iemand anders druk aan het werk is. Want er wordt wel doorgewerkt, aangezien de werkzaamheden op 10 juli al weer klaar moeten zijn. Als het goed is ligt de riolering er in Heino dan weer wat beter in en dat zorgt in de toekomst voor minder wateroverlast.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.