veel bekijks bij fraaie kitcars in heeten

Veel belangstellenden hebben zondagochtend een kijkje genomen op het Dorpsplein in Heeten. Op het plein verzamelden zich 27 kitcars van de ‘2CV Kitcarclub’ voor de eerste Sallandse Heuvelrugroute.

De 2CV Kitcarclub is een vereniging van eigenaren van kitcars (bouwpakketauto’s), die gebouwd zijn op basis van de A-modellen van de Citroën 2CV. De kitcars zijn van verschillende modellen, zoals Le Patron, Burton, Lomax en Cygnus. Ze hebben allen een persoonlijk tintje, omdat de details naar eigen ontwerp kunnen worden ingevuld.

Rond de klok van 11.00 uur vertrokken de kitcars zondag voor een tocht van honderd kilometer, die onder andere over de Holterberg, Noetselerberg en Lemelerberg ging. Via onder andere Dalfsen en Heino werd er weer naar Heeten teruggekeerd.

“De deelnemers waren erg tevreden over de rit en hebben op deze wijze kennis gemaakt met ons prachtige Salland”, vertelt Herman Weggelaar. “Rond 14.30 uur kwamen de eerste deelnemers bij de finish aan en hebben daarna nog gezellig nagepraat over de rit.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.