Home / archiefcentraal / vandalisme bij speelplaats in raalte noord

vandalisme bij speelplaats in raalte noord

Bij de Gieteling in Raalte Noord ligt een gemeenschappelijke speelplaats, Fantasia geheten, en die wordt de laatste weken geteisterd door vernielingen. De waarschijnlijk wat oudere jeugd vindt het klaarblijkelijk leuk om de schotten, die voor de veiligheid van kleinere kinderen in de klimtoren zijn geplaatst, te vernielen en eruit te trappen.

Het voortdurende vandalisme is onder de aandacht gebracht van de wijkagent. Die zal dan ook verscherpt toezicht houden, maar ook buurtbewoners en passanten kunnen helpen. De gemeente probeert op korte termijn vervangende schotten te ontwikkelen die meer vandalismebestendig zijn.

Lees ook

Ouderwetse fuif in Herxer Marke

HERXEN – De Herxer Marke presenteert op zaterdag 23 november een ouderwetse fuif. Daarmee herleven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.