tropenrooster tijdens timmerweek in heino

Het is momenteel warm weer. Natuurlijk wel lekker, maar als je zonder airco of in de buitenlucht moet werken kan het best zwaar zijn. Dat merken ook de kinderen bij de Heinose Timmerweek op park Old Heino. Om het ze wat makkelijker te maken wordt er gebruik gemaakt van een tropenrooster.

De kinderen werken alleen ’s ochtends en ’s avonds, vanmiddag zijn ze vrij. Het gaat overigens best snel met de bouwwerken, die allemaal onderdeel uitmaken van het thema ‘Heino in het jaar 2035’. Welke hut het meeste indruk gaat maken op de jury, is nog de vraag. Woensdag om 18.00 uur worden de bouwwerken beoordeeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.