Home / archiefcentraal / timmerweek in heino dit jaar geslaagd

timmerweek in heino dit jaar geslaagd

Het tropenrooster was op de laatste dag van de Timmerweek in Heino niet meer nodig. Het was gisteren wat minder weer en daardoor kregen de kinderen deze werkweek met twee extremen te maken: Erg warm weer en regen. De werkers lieten zich er niet door uit het veld slaan en dus stonden er aan het eind van de week enkele prachtige bouwwerken op park Old Heino.

Uiteindelijk wil ieder kind natuurlijk ook winnen. De nummer 21 en 26 hadden de mooiste hutten en gingen daarom met de prijzen aan de haal. Tegen de middag ging al dat moois weer naar de vlakte. Er werd afgesloten met een gezellige barbecue en er wordt alweer stiekem vooruit gekeken naar volgend jaar. En hopelijk wordt het dan net zo gezellig als dit jaar!

Lees ook

Drie woon-werkkavels op locatie Timmermanshuis

RAALTE – Het Raalter college van B&W is akkoord met de ontwikkeling van drie woon-werkkavels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.