stoppelhaene erg populair bij dagtoeristen

Stöppelhaene staat op een gedeelde derde plek in de ranglijst van dagrecreatieve trekkers in Overijssel. Het Raalter oogstfeest trok net als de ‘Internationale Culturele Markt’ in Enschede en ‘Sail Kampen’ in 2007 ongeveer 200.000 bezoekers. Het Attractiepark Slagharen staat bovenaan in de toptien, bijna anderhalf miljoen bezoekers wisten de weg naar het pretpark te vinden, gemeten over het hele jaar.

Dit blijkt uit de jaarlijkse inventarisatie van de bezoekersaantallen van dagrecreatieve trekkers van het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme (GOBT). Naast de drie genoemde feesten staan ook het Dickens Festijn in Deventer (7) en het Bevrijdingsfestival in Zwolle (10) in de toptien. Ook Avonturenpark Hellendoorn hoort waarschijnlijk in de toptien, maar zij mag de bezoekersaantallen niet prijsgeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.