spoorwegovergang raalte opnieuw veiliger

Grote hijskranen moesten er woensdag aan te pas komen om de spoorbomen bij de Ganzeboomlaan in Raalte te verplaatsen. Die spoorbomen staan nu nog verder uit elkaar dan dat het geval al was. Dat is om de veiligheid te waarborgen. Kennelijk was de overweg nog niet veilig genoeg, waardoor er opnieuw gesleuteld moest worden aan de spoorbomen.

De afgelopen tijd zijn er al wel meer werkzaamheden uitgevoerd aan de spoorwegovergang van de verbindingsweg tussen Raalte Centrum en Raalte Noord. Zo zijn de spoorbomen nog niet zo lang geleden al verlengd, zodat je er niet meer tussendoor kan slalommen. Niet ver daarvoor zijn waren er wegmarkeringen en hekjes geplaatst. Om de veiligheid te verhogen! Hopelijk is dat nu met de laatste aanpassingen voldoende gelukt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.