snackbar in raalte noord heet nu plaza

De snackbar in Raalte Noord heeft een andere naam gekregen en het interieur is veranderd. Maar voor de vaste klant is er niet zo veel veranderd. Of het moet zijn dat er nu meer broodjes te krijgen zijn.

Food Planet, zoals de zaak voorheen heette, is een landelijke fusie met Plaza aangegaan, een zaak die normaal meer als lunchroom bekend staat. Vandaar dus dat er meer broodjes in snackbar Plaza in Raalte te verkrijgen zijn.

Het pand naast de snackbar staat overigens al een hele poos leeg. Naar verluidt komt daar een grillhouse te zitten. Die zou er over een maand al inzitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.