sloop chinees restaurant nu echt van start

Het heeft even geduurd, maar er is nu begonnen met het slopen van het voormalige Chinese restaurant ‘New City’ in Heeten. Het pand dat op de hoek van de Holterweg en de Dorpsstraat in Heeten moest officieel eind 2007 naar de grond gaan. Het werd dus iets later!

De verkoop van de nieuw te bouwen appartementen op die locatie is op 29 mei al gestart. Het nieuwe appartementencomplex – dat ‘De Barones’ gaat heten – bestaat straks uit tien appartementen, waarvan drie op de begane grond, vijf op de eerste verdieping en nog eens twee penthouses daar weer bovenop.

Het parkeren wordt opgenomen op eigen terrein. De drie-kamerappartementen hebben een oppervlakte van ongeveer honderd vierkante meter. De penthouses zijn een stuk groter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.