Home / archiefcentraal / selectie voor sallands streekelftal bekend

selectie voor sallands streekelftal bekend

De selectie voor het Sallands streekelftal is weer bekend. Dennis Demmers, trainer van Colmschate, heeft dit jaar de leiding over het gelegenheidselftal dat op zaterdag 26 juli aantreedt tegen Go Ahead Eagles. Art Langeler kan het team niet coachen vanwege vakantie, vanaf volgend jaar zullen Langeler en Demmers het streekelftal samen onder hun hoede nemen. De wedstrijden tegen Go Ahead vinden altijd plaats op het complex van SV Heeten.

Het streekteam bestaat uit een mix van spelers uit Deventer en spelers uit de rest van Salland. Demmers heeft onder andere Richard Smit (Heino), Sander Poll (Rohda), Mark van Gurp (Overwetering), Niels Rientjes (Heeten), Niels in de Wal (Lemelerveld), Melvin Velthuis (Heino), Richard Huis in ‘t Veld (Raalte), Richard Flierman (Wesepe), Tiemen Booyink (SDOL) en Ruben Tepperik (Rohda) opgeroepen. De wedstrijd staat onder leiding van Henk de Man uit Deventer.

Lees ook

Terrastour van Kachel FM met eigen bus

Organisatoren met live-act langs bij acht horecagelegenheden in Vechtdal en Salland HOONHORST – Iets met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.